Η συντήρηση και επισκευή των φορτηγών αλλά και λεωφορείων Volvo αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα εργασιών της εταιρείας μας.

Με την χρήση ειδικών εργαλείων αλλά και του διαγνωστικού προγράμματος (VCADS) για όλα τα μοντέλα, από τα παλαιότερα ως τα τελευταίας γενιάς, είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε οποιαδήποτε τεχνική εργασία χρειαστεί.
Η επισκευή κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων καθώς και διαφορικών μετάδοσης γίνονται με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και με εγγύηση της εργασίας που εκτελείτε. Τα τελευταία χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τις αντίστοιχες τεχνικές εργασίες και σε μοντέλα Mercedes καθώς και σε όλα τα μοντέλα Iveco με την υποστήριξη των αντίστοιχων διαγνωστικών προγραμμάτων.
  • 1Προέλεγχος Αυτοκινήτου Ελέγχουμε όλες τις πιθανές βλάβες & δυσλειτουργίες του φορτηγού σας καθώς και το προκαθορισμένο service, βάση των οδηγιών του κατασκευαστή.
  • 2Προτιμολόγηση & ανάθεση εργασιών Συμφωνούμε για τις απαραίτητες εργασίες και τα ανταλλακτικά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν καθώς και για το συνολικό κόστος της επισκευής.
  • 3ΕπισκευήΤο εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τις εργασίες για την επισκευή ή το service του οχήματός σας στους προκαθορισμένους χρόνους.
  • 4Δοκιμή & παράδοση οχήματος Δοκιμάζουμε τη λειτουργική κατάσταση του οχήματος μετά την επισκευή και σας το παραδίδουμε μετά από τελικό έλεγχο 27 σημέιων.

Ζητήστε μας τώρα την online προτιμολόγηση των εργασιών
για την επισκευή ή το service του φορτηγού σας

Ζητηστε Προσφορα